Zvezdniški kovčki na kanskem filmskem festivalu

Pakiranje pred potovanjem ni nikoli enostavno opravilo. Ko pa je treba pakirati za rdečo preprogo, je najboljše, da imate ob sebi dobrega osebnega stilista, ki vam bo povedal, kaj obleči v določenem trenutku.

Filmski festival Cannes je vsako leto zaznamovan s filmskimi premierami, gala večerjami in razkošnimi zabavami, na vsakem od teh dogodkov pa se zvezdniki pojavijo v popolnoma prenovljeni opravi. Se sliši kar naporno, kajne?

Naš modni radar je na letošnjem festivalu Cannes ujel sledeče igralke in manekenke, ki so v enem samem tednu zamenjale kar nekaj videzov. Očitno je tudi v Cannesu vsak dan modni dan!

Marion Cotillard je blestela v beli obleki s podaljšanim zadnjim delom Christian Dior Couture Pomlad 2014, na amfAR Gali smo jo zapazili v dolgi obleki Alexander McQueen iz kolekcije Jesen 2014, med drugim pa se je odločila še za kratko obleko Maison Martin Margiela Couture Pomlad 2014, ter za obleko Christian Dior s svetlečo obutvijo Christian Louboutin.

Jessica Chastain je bila s svojim izborom na letošnjem festivalu Cannes nedvomno med najbolj romantičnimi. Na zgornji fotografiji nosi obleko Elie Saab Spring Couture, kratko obleko Alexander McQueen jesen 2014 ter obleko Givenchy z dih jemajočo ogrlico Tesiro.

Manekenka Liu Wen je bila polna presenečenj. Od leve proti desni smo jo našli v oblekah Roberto Cavalli Jesen 2014, Saint Laurent ter Vionnet Pomlad 2014 (na prireditvi amfAR Gala), za piko na i pa je služil futurističen videz na zabavi Fendi.

Črno-belo ravnovesje ter klasičen konstrast je dosegla Jennifer Lawrence, ki se je pojavila v Diorjevih kreacijah.

Kadar si zaželimo sproščenega sloga, se za navdih obrnemo k Sofii Coppola. Na zgornji fotografiji jo lahko občudujemo v oblekah Michael Kors Pomlad/Poletje 2014 in Louis Vuitton.

Vedno je bila in za vedno bo ostala naša najljubša razočarana gospodinja. Eva Longoria je bila opažena v beli kreaciji Gabriela Cadena in v nesimetrični obleki Vionnet iz kolekcije Jesen/Zima.

Fotografije: Getty Images Šah mat pri RED Valentinu

Klasični modni kosi v beli in črni so to sezono prepričali tudi oblikovalce pri RED Valentinu. Nič ovinkarjenja, čista eleganca – to je rezultat…

O blogu The Daily Issue

Tu se moda v resnici pričenja, vsakdanje vprašanje “Kaj bom danes oblekla?” pa dobi prav toliko odgovorov, kolikor je dni v letu. Prava pravcata zibelka vsega, kar je sodobno, priljubljeno in zaželeno. Od mode in lepote vse do kulture in ne nazadnje modnega sloga: vabimo vas, da si spremenite življenje, delček za delčkom, dan za dnem.