Kaže, da smo dobili novega zlikovca za tretji film prenovljene Zvezdne steze franšize. V vlogi antagonista za naše vesoljske junake bo tokrat prevzel angleški igralec Idris Elba. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg in ostali člani zvezdne ladje Enterprise se tudi vračajo za tretji film. Elba ratuje čedalje bolj popularen, kar je velik razlog za njegovo potencialno vlogo agenta 007 o čemer smo pisali tudi na Filmstartu.

elba-socialRežiser filma bo Justin Lin, ki je režiral tudi zadnje štiri Hitri in drzni filme. Uradni izid filma sicer še ni znan, vendar se ga lahko pričakuje pomladi leta 2016. Idrisa Elbo lahko vidite tudi danes v filmu Strelec, ki ga bodo premierno predvajali po ponovnem odprtju Kina Bežigrad.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x