Decembra smo objavili novico o  ponovnemu zagonu franšize Izganjalci duhov. Sony naj bi načrtoval kar dve različici filmov. Ena različica vključuje popolnoma žensko ekipo bork proti paranormalnem. Po  mesecih namigovanj je režiser Paul Feig končno izdal zasedbo za film Izganjalke duhov.

 ghostbusters-cast

Nove izganjalke duhov bodo Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon in Leslie Jones. Režiserski stolček bo zasedel Paul Feig, ki je režiral filma Druščina ter Drzni par. Za Wiig in McCarthy je bilo od samega začetka jasno da bosta bile v filmu saj sta obe sodelovale s Feigom na prejšnjih projektih (Wiig v Druščini, McCarthy pa tudi v Drznem paru). Feig bo skupaj s Kate Dippold tudi pripravil scenarij.

Film ima načrtovan izdi za 22. julij 2016.

 

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x