Danes ponoči je na plano prišel nov napovednik za sedmo sezono najuspešnejše TV nanizanke Igra prestolov. Tokratni moto se glasi “Zima je prišla”. Uresničile so se torej napovedi članov najsevernejše hiše Starkovih, ki v seriji že šest let, v knjigah pa že več kot dvajset let, ponavljajo da “Zima prihaja.”

Tokrat smo deležni podrobnejšega prikaza nekaterih že videnih likov, poleg njih pa se pojavijo še nekateri drugi stari znanci. Tako lahko recimo na lesenem invalidskem vozičku vidimo Brana, spremljamo izraza Brienne in Podricka, ko prikorakata v neko severnjaško utrdbo, po naših napovedih sta moči združila tudi Pes in Beric in še mnoge druge. Opaziti je moč tudi zbiranje razjarjenih množic, kar bi najverjetneje, glede na zlobne pripetije, ki se jih gre Cersei, lahko pripisali kar v Kraljevi pristan. Kot zabavno zanimivost pa lahko izpostavimo še zobozdravnikov razgled na zmajevsko zobovje enega od Danyjinh zmajev.

Za obsežnejši vpogled, kaj nas čaka v prihajajoči sezoni pa obvezno skočite na naš razširjeni članek, kjer smo se obilno razpisali o poteh najbolj znanih likov in morebitnih dogodkov, ki jih lahko pričakujemo. Čez manj kot mesec dni nas torej HBO začne zasipati s predzadnjim kompletom epizod Igre prestolov, za katerega boste lahko tudi letos na Filmstartu spremljali naše tedenske analize.

Sansa Winter is here winterishere Zima je prišla

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x