Režiser filma Man of steel ter filma Batman v. Superman, ki je še v nastajanju, je nepričakovano poklical na ameriško radijsko postajo v Detroitu. Poklical je namreč z namenom zagovarjati ter ubraniti čast stripovskega superheroja Aquamana. Na radijski postaji so se mu namreč posmehovali oz. njegovim “supermočem”. Ko pa jih je Snyder slišal po radiju med vožnjo do prizorišča, si ni mogel pomagati in je moral poklicati.

Aquaman je namreč čuvaj miru v morju, njegove najbolj zanimive supermoči pa so; razumevanje živali, pospešeno plavanje ter manipuliranje morskih živali.

Mnogi menijo, da je bila vse skupaj strateška poteza, saj so do sedaj bile samo govorice o filmu z Aquamanom. Ne dolgo nazaj je po spletu krožila celo govorica, da bo Jason Momoa, znan najbolj po svoji vlogi Droga v Igri prestolov, igral Aquamana v filmu Justice League (naslednik filma Batman v. Superman). Jason Momoa je na to samo rekel: “Zaenkrat ne morem še nič uradno povedati, bi pa to seveda bilo super.”

V pogovoru z radijskim voditeljem, je Zack Snyder med drugim povedal: “Aquaman je v resnici zelo nevaren, saj lahko z svojimi vilami odpre rano celo Supermanu. Nočem reči, da se bo pojavil v filmu ali kaj takšnega, hočem reči samo, da je potencialni “bad ass”.”

Na Filmstartu mislimo, da je to že dovolj velik namig za film z Aquamanom. Kaj menite vi?

Radijski pogovor lahko poslušate tukaj:

 

Aquaman

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x