Ameriški filmski zvezdnik Will Smith bo v enem izmed svojih naslednjih projektov moči zopet združil z režiserjem Davidom Ayerjem (Bes, Zadnji obhod), s katerim sta sodelovala že pri še neizdanem visokoproračuncu Samomorilski vod (Suicide Squad), ki bo premierno prikazan šele avgusta letos.

Tokrat se bosta lotila policijske drame, ki pa bo vsebovala nadnaravne elemente. Film bo nosil naslov Bright in poleg Smitha bomo v njem lahko videli tudi Avstralca Joela Edgertona, ki je lani prijetno presenetil s svojih režijskim prvencem Darilo (The Gift). Ayer, ki v večini primerov v svojih filmih služi tudi kot scenarist, tokrat scenarija ne bo napisal, saj je ta dolžnost doletela Maxa Landisa, ki je doslej spisal filme Kronika (Chronicle), American Ultra in Victor Frankenstein. Landis je sicer sin bolj znanega Johna Landisa in je bolj kot po filmih poznan po izjemno aktivnemu internetnemu družabnemu življenju, saj se redno pojavlja v mnogih spletnih oddajah.

Film zaenkrat še nima datuma premiere, toda zelo verjetno ga bomo lahko videli naslednje leto.

Will Smith in Joel Edgerton bosta skupaj nastopila v policijskem trilerju

Will Smith in Joel Edgerton bosta skupaj nastopila v policijskem trilerju.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x