Znano je, da bo uspešen film Lego: The movie, prejel naslednika Lego 2 v Maju 2017. Ljubitelji Lego-ta, boste pa lahko že leto prej (2016) pogledali Ninjago, samurajski spektakel iz kock.

Vendar Warner Bros. se tukaj ne bo ustavil, včeraj so namreč potrdili še dva Lego filma, ki bosta zabavala v letu 2018 ter 2019. Vidi se, da je uspeh prvega Lego filma bil tudi za Warner Bros. nepričakovan. Bil je namreč drugi najbolj ogledan film v ZDA. Ker želijo formulo seveda ponoviti, imajo sedaj 4 nove Lego naslove planirane, vsi pa se bodo premierno začeli v mesecu Maju, saj imajo američani takrat spominski dan.

Warner Bros. zaenkrat ne planira nobenih drugih animiranih filmov, osredotočeni so predvsem na lego kocke. Za nas je to bolj sladkogrenka novica, kaj pa menite vi? Se veselite Lego filmov, ali je vse skupaj malo pretirano?

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x