Pred časom smo poročali, da je studio Disney neuradno izoblikoval seznam potencialnih igralcev, ki bodo stopili v čevlje mladega Hana Sola. Na avdicijah se je pojavilo preko 2500 igralcev in sedaj naj bi bili v igri le še trije. To so Alden Ehrenreich, ki je bil ena najsvetlejših točk filma Ave, Cezar!, Jack Reynor, ki mu je v filmu Transformerji: Doba izumrtja med drugim uspelo sodelovati v enem najbolj trapastih prizorov zadnjih let (zakon Romea in Julije), in Taron Egerton, mladi vzpenjajoči se britanski igralec, ki je nase opozoril v lanski akcijski uspešnici Kingsman: Tajna služba, letos pa ga bomo lahko videli v biografskem filmu Orel Eddie.

Alden Ehrenreich je požel ogromno pohval v filmu Ave, Cezar!

Alden Ehrenreich je za film Ave, Cezar! požel ogromno pohval.

Ta podatek se tako malce razlikuje od prejšnjega, saj je bil takrat omenjen le Jack Reynor. Poleg njega smo lahko našli še Milesa Tellerja (Ritem norosti) in Ansela Elgorta (Krive so zvezde), ki sta bila, tako kot trojica, del testnega snemanja, a naj bi bila po nekaterih poročanjih že brez možnosti, da dobita tako zaželjeno vlogo. Čeprav je film napovedan za leto 2018, si ustvarjalci prizadevajo čim prej dobiti ustreznega igralca, ki bi predstavljal enega glavnih obrazov novih filmov franšize. Pri Disneyu so namignili, da naj bi se samostojni film dogajal desetletje pred Novim upanjem in pojavljajo se mnoge teorije, da naj bi novi igralec nekaj minut pozornosti dobil že v prihajajočem prvem samostojnem filmu Rogue One, ki se bo osredotočal na krajo načrtov Zvezde smrti.

Jack Reynor ima že izkušnje z visokoproračunskimi spektakli

Jack Reynor ima z visokoproračunskimi spektakli že izkušnje.

Film bosta režirala izredno uspešna Phil Lord in Christopher Miller, ki sta svetovne kinodvorane polnila že s komedijama Jump Street in Lego filmom. Scenarij bosta spisala veteran franšize Lawrence Kasdan (Imperij vrača udarec, Sila se prebuja) in njegov sin Jon Kasdan, ki je še najbolj znan po nekaj epizod trajajočem gostovanju v seriji Kaliforniciranje. Disney je sicer uradno potrdil, da bomo v drugem antologijskem filmu Vojne zvezd poleg Sola videli tudi njegovega zvestega pomočnika Chewbacco, kar pomeni, da utegnemo spoznati t.i. zgodbo o izvoru obeh znamenitih likov. Film zaenkrat še nima uradnega naslova, je pa, kot že omenjeno, napovedan za leto 2018 in sicer za 25. maj.

Taron Egerton se je izstrelil med mlade zvezdnike v lanskem Kingsmanu

Taron Egerton se je med mlade zvezdnike izstrelil v lanskem Kingsmanu.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x