Televizijski gigant HBO nam je letos poleg zelo dobre 6. sezone Igre prestolov, postregel tudi z novo sezono kriminalke Pravi detektiv (za katero bomo kmalu spisali recenzijo) ter novo originalno serijo Nogometaši v kateri ima glavno vlogo Dwayne “The Rock” Johnson. Pred kratkim je pa izšel prvi krajši napovednik za serijo Vinyl, ki bo izšla enkrat naslednje leto. Glavno vlogo je prevzel igralec Bobby Cannavale (Ant-Man, Danny Collins), ki bo v seriji igral predsednika glasbene hiše Richieja Finestro. V seriji bomo spremljali Finestra, kako v svetu drog in dobre glasbe poskuša rešiti svoje podjetje, brez da bi v procesu izgubil svojo dušo. Cannaveleju se bo pridružila tudi popularna ameriška igralka Olivia Wilde, vendar njena vloga v seriji še ni čisto znana.

vinyl-bobbycannavalejpg-73e81a_765w

Bobby Cannavale kot Richie Finestra.

To pa še ni vse. Producenta prihajajoče televizijske serije sta veteranski režiser Martin Scorsese ter eden izmed najpopularnejših rock pevcev vseh časov Mick Jagger. Za nastanek Vinyla je pa zadolžen Terrence Winter, ki je pred tem ustvaril Imperij pregrehe, spisal scenarij za Volk iz Wolf Streeta ter napisal mnogo epizod kriminalne serije Sopranovi. Ekipa za prihajajočo serija izgleda odlična in se veselimo njenega ogleda naslednjega leta.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x