Kot je zadnja leta v navadi se bo Hollywood lotil novega remakea oz. ponovne adaptacije že obstoječega filma. Tokrat se bodo lotili japonske klasike Sedem samurajev (Shichinin no samurai), enega največjih režiserjev vseh časov, Akira Kurosawe. Zanimivo pa je, da to ne bo prva adaptacija za Hollywood, saj so že leta 1960 zelo uspešno posneli film Veličasntnih sedem (The Magnificent Seven) v katerem so zaigrala imena kot so Charles Bronson, Steve McQeueen ter Yul Brynner. Razlika med omenjenima filmoma je, da je ameriški postavljen na divji zahod in vidimo na delu sedem kavbojev ter ne samurajev.

Chris-Pratt1

Novih Veličastnih sedem bo kot kaže bolj temeljilo na ameriški različici glede na uradni naslov ter dejstvo da bo dogajanje postavljeno ravno tako na divji zahod. Sicer sama zgodba govori o skupini plačancev, ki jo najamejo prebivalci odmaknjene vasi, katero oblegajo ter ropajo nepridipravi.

Pri novem projektu zagotovo obeta zasedba pred in za kamero. Tako bo film režiral Antoine Fuqua, ki ima v filmografiji filme kot so Dan za trening (Training Day) ter Pravičnik (The Equalizer), letos pa bomo lahko videli njegovo boksarsko dramo Southpaw. Omeniti velja še, da je scenarij spisal ustvarjalec serije Pravi detektiv (True Detective) Nic Pizzollato.

Tudi kar se tiče igralske zasedbe ima film kar nekaj adutov. Tu so trenutno eden najbolj vročih igralcev Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World), Vincent D’Onofrio (trenutno blesti v seriji Daredevil), Wagner Moura (Elysium, Tropa de Elite) in stara znanca režiserja še iz Dneva za trening, Denzel Washington ter Ethan Hawke.

Film je sicer napovedan za Januar leta 2017, kaj več pa bomo poročali o filmu ob morebitnih napovednikih.

kingpin

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x