Ta vikend je bil odličen za vse navdušence nad Deadpoolom. V petek 27. marca je 20th Century Fox izdal prvo podobo Ryan Reynoldsa v celo telesnem  kostumu, ki je med oboževalci dvignila veliko navdušenje, saj izgleda kot bi bil iztrgan naravnost iz stripa. Ampak o čem točno bo ta film sploh govoril? Objavljen je bil novi uradni datum izdaje filma, ki nam pove točno to.

Deadpool

Uradna spletna stran filma ni objavila samo visoko ločljivostne slike Deadpoola, ampak tudi dejanski studijski opis, o čem se bo v tem filmu sploh šlo. Opis si lahko preberete spodaj:

» Deadpool je osnovan na podlagi enega najbolj nekonvencionalnih ”anti-junakov” v Marvel stripih. Pripoveduje zgodbo o poreklu  Wadea Wilsona, nekdanjega operativca posebnih enot / spreobrnjenega v plačanca, ki je podvržen grobemu eksperimentu, kateri mu da moč pospešenega celjenja ran, in kako prevzame ”alter ego” Deadpoola. Oborožen s svojimi novimi sposobnostmi in njegovim temačnim smislom za humor, se Deadpool odpravi na lov na moža, ki mu je skoraj uničil življenje. «

Nekateri boste opazili, da se zgodba in podoba Deadpoola,  ne sklada z upodobitvijo istega lika v X-Men Origins: Wolverine (2009) , vendar pa nam X-Men: Days of Future Past (2014) poda vse odgovore, ki nam to pojasnijo. Po dogodkih tega filma,  je vsak dogodek v franšizi, ki se je zgodil po letu 1973 izbrisan iz kontinuitete, kar vključuje tudi dogajanje v domnevno najslabšem filmu te franšize.

Zraven Ryan Reynolds, kot glavnega igralca, v Deadpoolu nastopajo tudi T.J. Miller kot Weasel, Morena Baccarin kot Vanessa a.k.a. Copycat, Gina Carano kot Angel Dust in Ed Skrein v trenutno še neznani vlogi. Ta film bo debut Tima Millerja v vlogi režiserja, ki bo režiral po scenariju, ki sta ga napisala Rhett Reese in Paul Wernick. Produkcija filma se je že začela – medtem ko je bila približno pet let v ”kleti razvojnega pekla” –  in bo končno predstavljena na velikih platnih 12. Februarja 2016.  Če se izkaže, da bo tako dober kot testni posnetki iz lanskega leta in prvi portret Deadpoola izpred parih dni, bi moral bit prava poslastica za vse oboževalce Marvel filmov.

maxresdefault

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x