Že pred dobrim letom smo špekulirali, da lahko skoraj zagotovo nekje v srednje daljnji prihodnosti pričakujemo Transforjerje 5, ki jih bo režiral Michael Bay. Ravno ta, ki je režiral že vse dosedanje filme iz dotične znanstveno fantastične franšize. In naša napoved se je, tik pred izidom njegovega najnovejšega filma 13 Hours, ki ga v kinih po pričakujejo v januarju, prav lepo uresničila.

Nič kaj skromno ni napovedal prihajajočega projekta. Napovedal je da bo nedvpmno užival v ustvarjanju filma, ki si ga bo ogledalo čez 100 milijonov gledalcev. Hkrati pa je, kot že večkrat do sedaj, omenil, da prihaja čas, ko bo stolček počasi predal komu drugemu. Tega v ekipi Filmstarta sicer ne verjamemo najbolj, vendar pustimo se presenetiti.

Michael Bay Transformers 5 Transformerji 5

Michael Bay na snemanju Transformerjev 3

Tako bomo torej zopet lahko uživali v spektakularnih, po možnosti tokrat že medgalaktičnih eksplozijah, najnovejših in noro hudih avtomobilih ter drugih prevoznih sredstvih, pa tudi kakšna prelestna gospodična se bo zagotovo borila na strani Avtobotov, da je lahko zadeva še toliko bolj privlačna za široke množice.

Kako bi torej izgledala franšiza brez Michaela Baya še vedno ne bomo izvedeli. Morda bi si lahko, če bi na režiserskem stolčku sedel kdo drug, ogledali Transformerje v obliki mjuzikla, vesterna ali pa morebiti celo noir drame. Šalo na stran, če nič drugega, pa se lahko kino dvorane po celotni zemeljski obli veselijo filma, ki si ga bo raja z veseljem prišla pogledati.

O avtorju

Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x