Že nekaj časa je znano, da se bo režiser Michael Bay vrnil za nadaljevanje znanstvenofantastične franšize Transformerji, vendar kaj več do danes nismo vedeli. Najnovejši film o vesoljskih robotih se bo imenoval Transformers 5: The Last Knight. Naslov ne razkrije dosti in lahko namiguje na mnogo stvari. Je Optimus Prime poslednji vitez? Po koncu četrtega dela smo videli Optimusa, kako je odletel v vesolje z namenom, da izve več o izvoru Transformerjev, vendar stavimo, da se bo dokaj hitro vrnil nazaj na Zemljo, saj bodo težko posneli film o Transformerjih brez zemeljskih sponzorjev, kot sta Pepsi in Chevrolet. Hkrati pa smo dobili tudi  krajši “dražilnik”  in morebiti bo slavni robot na kriva pota skrenil tokrat.

Znano je tudi, da se Mark Wahlberg vrača kot Cade Yeager, vendar ne vemo, če se v vlogi Tesse Yeager vrača tudi Nicola Peltz. Wahlbergu se bosta pridružila še Jerrod Carmichael, ki smo ga letos lahko videli v filmu Sosedi 2in Isabela Moner, ki je bolj znana po svojih Nickelodeon produkcijah. Peti film franšize naj bi predstavljal tudi začetek novega “Transformers” filmskega sveta, tako da lahko pričakujemo še dosti novic o potencialnih “spin-off” filmih s Hasbrojevimi igračami. Michael Bay je obljubil, da naj bi bil to njegov zadnji film o “robotih pod krinko”, vendar bomo videli, če bo tokrat uspel držati obljubo. Film izide junija prihodnje leto.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x