Ob vseh poplavah rebootov ter neštetih nadaljevanj je dandanes prava redkost, da se studiji v Hollywoodu odločijo prižgati zeleno luč za kakšen nov izviren projekt. Seveda je ob tem prisotno ogromno tveganje, da filmu povsem spodleti (letošnji Jupiter Ascending recimo), toda po našem mnenju se to ne bi smelo zgoditi novemu izdelku režiserja Brada Birda Tomorrowland. 58-letni Bird ima za seboj zavidljiv repertoar, saj ima v filmografiji filme kot so Neverjetni (The Incredibles), Železni velikan (Iron Giant) ter Misija nemogoče: Protokol duh (Mission Impossible: Ghost Protocol) in je znan kot eden najbolj ambicioznih ustvarjalcev v Hollywoodu.

Tokratni napovednik razkrije malo več zgodbe, ki je bila dosedaj zavita v tančico skrivnosti. Dosedaj je bilo znano le, da je film osnovan po istoimenskem Disneyevem tematskem parku (enako kot npr. Pirati s karibov). V filmu bo nastopila dosedaj precej neznana Britt Robertson, poleg nje pa bomo lahko videli tudi nekaj izkušenejših imen kot sta George Clooney ter Hugh Laurie. Izid je napovedan za 22 maj in upamo, da bomo po dolgem času spet videli kakšen kvaliteten izviren izdelek na področju blockbusterjev.

tomorrowland-brit-small

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x