Včeraj je izšel napovednik za film, ki je zelo razveselil filmofile (tudi nas v Filmstartu). Igralca Leonardo DiCaprio ter Tom Hardy bosta prvič po filmu Izvor ponovno združila igralske moči, da bosta nastopila v filmu The Revenant, ki ga je napisal ter režiral z oskarjem nagrajeni režiser Alejandro González Iñárritu (Birdman). Leonardo DiCaprio bo igral vlogo lovca iz leta 1820 z imenom Hugh Glass, ki ga napade medved. Njegovi pajdaši ga nato oropajo in pustijo samega v mukah od katerih naj bi kmalu tudi podlegel. Vendar Hugh preživi in se odloči izvršiti maščevanje nad svojimi “prijatelji”.

tom-hardy-joins-leonardo-dicaprio-in-revenge-movie-the-revenant

Z Iñárritujevim Birdmanom (ki je lani prejel tudi 3 oskarje, vključno z oskarjem z anajboljši film) smo bili na Filmstartu zelo zadovoljni. Kombinacija Iñárrituja ter visokokalibrskih igralcev Toma Hardyja ter Leonarda DiCapria ustvari recept za potencialno odličen film. Omenjenima igralcema se bo pridružil tudi Domhnall Gleeson, ki nas je pred kratkim navdušil v filmu Ex-Machina. The Revenant ima napovedan izid za januar 2016.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] bo dirka za glavno moško vlogo zanimiva tudi v bodoče, saj še čakamo premiero filmov kot sta The Revenant, kjer poleg Toma Hardyja igra tudi dosedanji osmoljenec Oskarjev Leonardo DiCaprio, in The Program, […]

trackback

[…] reinkarnaciji. V omejeni obliki se nam bosta takrat prvič predstavila še težko pričakovana The Revenant in The Hateful […]

2
0
()
x