Prispel je drugi napovednik za novi film Ridleya Scotta, Marsovec z Mattom Damonom v glavni vlogi. Kot smo se že pošalili ob prvem napovedniku, sama zgodba precej spominja na tisto iz Nolanovega Medzvezdja, toda ob tokrat nam studio ponudi še več vpogleda v samo vsebino filma.

Tako bomo lahko spremljali neverjetno zgodbo o preživetju na Marsu, saj glavni lik Marka Wattneya začne med drugim pridelovati hrano na tem nenaseljivem planetu in vse skupaj pokomentira s prav zanimivim humorjem. Sicer je film posnet po knigi Andyja Weira, ki je bila med bralci zelo hvaljena in ta podatek utegne še povečati pričakovanja.

Poleg Damona bomo lahko v filmu videli še Jessico Chastain, Kirsten Wig, Kate Mara, Chiwetela Ejioforja ter Jeffa Danielsa. Film bo v Sloveniji imel premiero 1. oktobra in prav zanimivo bo videti, če bo Ridleyu uspelo posneti nadpovprečen film po dolgem času. Resnici na ljubo so bili zadnji njegovi podvigi kot so Prometej (Prometheus), Eksodus: Bogovi in kralji (Exodus: Gods and Kings) ter Svetovalec (The Counselor) precejšnja razočaranja.

the-martian-04

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] The Martian […]

trackback

[…] Kot kaže je režiser po zadnjim medlih poskusih dobil ogromno zagona z zelo dobro sprejetim Marsovcem (The Martian), ki naj bi bil najboljši Scottov film po Gladiatorju. Zanimivo bo videti, če bomo ves čas […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x