Oboževalci slavnega režiserja Quentina Tarantina so danes končno dobili prvi napovednik za njegov 8. film. The Hateful Eight bo najnovejši Tarantinov vestern, ki bo vključeval mnogo imen iz prejšnjih režiserjevih projektov. Med temi zvezdniki so Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen ter Kurt Russel. Tem veteranom se bodo pridružili tudi novi igralci kot so Chaning Tatum, Jennifer Jason Leigh ter Zoe Bell.

The-Hateful-Eight-large-970x545

Zgodba se bo osredotočila na lovce na glave, ki najdejo zavetišče pred snežnim viharjem v neki krčmi, kjer se zapletejo v mrežo prevar ter izdaj. Tarantinov prejšnji projekt Django brez okov je navdušil tako kritike, kot tudi gledalce, zato so pričakovanja za ta film zelo visoka. Če bo The Hateful Eight dosegel ta pričakovanja bomo pa videli v kinodvaranh od 25. decembra dalje.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

1
Pošlji komentar

avatar
1
0
0
 
0
Napovednik: The Hateful Eight (2015) - FILMSTART.
  Subscribe  
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
trackback
Napovednik: The Hateful Eight (2015) - FILMSTART.

[…] razlog za veselje. Dobili smo namreč drugi napovednik za Tarantinov osmi film The Hateful Eight. Prvi napovednik smo si ogledali že v avgustu, kjer smo prvič zares videli videz in stil filma. V novem napovedniku pa lahko vidimo dokaj več. Od Tarantinovih dialogov do prvih nekaj strelov. […]