Eno lepših presenečenj lanskega leta je bila akcijska komedija Kingsman: Tajna služba, režiserja Matthewa Vaughna. Več kot soliden kritiški in blagajniški uspeh je prisil producente v snovanje nadaljevanja, ki ga bomo videli že naslednje leto. Spet se vračajo prvi obraz franšize Taron Egerton, njegova pomočnika Mark Strong in Sophie Cookson, ter potencialno tudi režiser Vaughn, pridružilo pa se jim bo kar nekaj znanih imen.

Prvi "dražilni" poster.

Prvi “dražilni” poster.

Zadnji v vrsti prišlekov je ameriški igralec Channing Tatum, ki že nekaj let uživa življenje zvezdnika in smo ga nazadnje videli sodelovati z nekaj cenjenimi režiserji, saj se je pojavil v Podlih osem Quentina Tarantina in Ave, Cezar! bratov Coen. Novico je objavil kar na Twitterju in sicer tako, da je predelal prvi uradni poster prihajajočega filma. Zaenkrat so podrobnosti o njegovi vlogi še neznane, toda kaj lahko bi stopil v čevlje katerega izmed ameriških stanovskih kolegov britanske tajne službe.

V prid tej informaciji govori vloga že kar malce pozabljene Halle Berry. Nekdanje Bondovo dekle bo namreč direktorica Cie, ki sliši na ime Ginger. Pred kratkim se je igralski zasedbi pridružil tudi znanec serij Igra prestolov in Narcos, Pedro Pascal, že pred časom pa je bila kot glavna antagonistka najavljena Julianne Moore, ki bo v tem elementu nasledila Samuela L. Jacksona. Glede lika slednje je mladi Egerton dodal, da je ta tako dobro spisan, da bi si ga želel odigrati kar sam. Nekaj časa pa se šušlja o možnem povratku sicer že mrtvega lika Harryja Harta, v vlogi katerega je blestel igralec Colin Firth. Prav prvi poster namiguje na njegovo potencialno in izjemno neverjetno vrnitev.

Nadaljevanje bo nosilo naslov Kingsman: The Golden Circle oz. Kingsman: Zlati krog, kot bi se lahko glasil potencialni slovenski prevod. Igralska zasedba obljublja še bolj vratolomno akcijo in dogajanje, ki bo potekalo na mnogo bolj eksotičnih lokacijah. V vsakem primeru bomo morali počakati vse do junija 2017.

kingsman: tajna služba, kingsman, kingsman: the golden circle, taron egerton,matthew vaughn, channing tatum,

Kingsman: Tajna služba je bil lansko leto eden boljših “blockbusterjev”.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x