O novem filmu na temo Steva Jobsa smo že kar nekaj poročali, saj se precej zatikalo kar se tiče izbire glavnega igralca. Toda sedaj je igralska ekipa zbrana in luč sveta je ugledal prvi napovednik. Zelo zanimiv potret kontroverznega inovatorja bo prevzel  zadnja leta vseprisotni Michael Fassbender. Ob njem bomo gledali tudi oskarjevko Kate Winslet, emmyjevca Jeffa Danielsa ter presenetljivo Setha Rogena, ki se bo zopet preizkusil v bolj resni vlogi kar je za Kanadčana prava redkost. Komik bo stopil v čevlje Steva Wozniaka, soustanovitelja Appla.

Scenarij je spisal Aaron Sorkin, ki je ogromno nagrad dobil za tematsko zelo podoben izdelek, Socialno omrežje, kjer je seciral nastanek Facebooka. Tokrat bomo lahko videli tri večje prizore oz. dogajanje bo usmerjeno na zaodrje treh največjih prelomnic Jobsa in Appla. Tako bomo spoznali tehnološkega guruja v različnih obdobjih življenja. Film bo režiral Danny Boyle, ki je veliko uspeha požel s filmi kot so Revni milijonar, Trainspotting ter 127 ur. Premiera je napovedana za 9 oktober, tako da lahko sklepamo precej visoko kotiranje na naslednjih oskarjih.

Steve_Jobs_20071

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] smo že poročali se nam obeta novi film o Stevu Jobsu, ki pa ima tokrat zavidljivo zasedbo tako pred kot za […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x