Danes je dober dan za vse oboževalce Vojne zvezd!

V ZDA so med odprtjem Star Wars Celebration konference za udeležence pokazali prvi polni napovednik za Vojna zvezd: Prebujenje sile. Kmalu zatem se je Disney odločil ga objaviti tudi na svetovni splet. Malo bolj nam postane jasen vizualni stil filma, kajti sodeč po 2 minuti dolgem napovedniku, bo 7 epizoda največje znanstvenofantastične franšize bolj podobna originalni trilogiji (kar si nas večina želi), kot pa novejšim epizodam.

John-Boyega-in-Star-Wars-The-Force-Awakens-Stormtrooper

Žal pa še ničesar ne izvemo o sami zgodbi, kajti še zmeraj je to “teaser” napovednik. Tako bomo morali počakati še nekaj mesecev, da izvemo kaj se je dogajalo v galaksiji daleč, daleč stran teh 30 let. Oscar Isaac, Daisy Ridley in John Boyega se ponovno pokažejo v napovedniku, vendar tokrat se jim pridružijo še nekateri stari obrazi in glasovi.

18. december ne more priti dovolj hitro!

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] je franšiza Star Wars nam postregla z nekaj novimi informacijami kar se tiče prihajajočega filma Prebujenje Sile. Tako smo bili preko revije Vanity Fair seznanjeni v katerih vlogah bodo zaigrala nekatera znana […]

1
0
()
x