Marvel in Sony sta danes po mesecih špekulacij končno oznanila, da bosta združila moči in skupaj ustvarila naslednji Spider-Man film in ga prenesla v že obstoječi Marvelov filmski svet.

Spider-Man se bo najprej pojavil v enem izmed projektov Marvel Studios, preden bo ikonični junak dobil svoj lasten film. V katerem se bo pojavil je pa za zdaj še vprašanje, vendar potencialno ima še čas, da se pojavi v filmu Stotnik Amerika: Državljanska vojna, ki ima napovedan izid za 6. maj 2016. Kevin Feige, šef Marvel Studios, bo bil vključen v vsako nadaljno odločitev o newyorškemu superjunaku in bo sodeloval skupaj z bivšo predsednico Sonya Amy Pascal z namenom da razvijeta novo vizijo za ikoničnega stripovskega junaka. Sony bo še zmeraj nadaljeval s financiranjem ter distribucijo Spider-Man filmov in tudi imel zadnjo besedo pri njihovem kreativnem nadzoru. Znano je tudi, da bodo iskali novega igralca, ki bo upodobil ikoničnega superjunaka.

marvel-will-spider-man-finally-join-the-avengers-my-spidey-sense-tells-me

Zaradi vstopa Spider-Mana v Marvelov filmski svet, so se spremenili datumi izidov nekaterih napovedanih filmov. Novi datumi so sledeči:

28. julij 2017: Spider-Man film
3. november 2017: Thor-Ragnarok
6. julij 2018: Black Panther
2. november 2018: Captain Marvel
12. julij 2019: Inhumans

Izidi ostalih napovedanih filmov ostajajo nespremenjeni.

 

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x