Danes ponoči je luč sveta ugledal prvi napovednik za prihajajoči film o britanskemu tajnemu agentu Jamesu Bondu z naslovom Spectre. Kot se spodobi za bondijado je tudi Spectre eden izmed najbolj pričakovanih filmov leta (med drugim smo ga tudi na Filmstartu uvrstili na top 10 lestvico najbolj pričakovanih filmov letošnjega leta).

V vlogi Bonda bomo ponovno videli Daniela Craiga za kateregea bo to že četrti poskus v čevljih najslavnejšega tajnega agenta. Se pa v franšizo vrača Danec Jesper Christiansen kot skrivnostni Mr. White, ki je Bondu grenil življenje že v predhodnih Casino Royale ter Kvantum Sočutja (Quantum of Solace) kot šef skrivnostne organizacije Kvantum in ga lahko vidimo tudi v napovedniku. Zanimivo bo videti kako bodo povezali Kvantum s Spectre. Sicer pa se nam je v napovedniku bežno predstavil tudi glavni antagonist filma Christoph Waltz, ki si kot kaže deli preteklost z našim glavnim junakom.

Za kaj več bomo morali počakati do 6. novembra, ko je napovedana premiera filma.

FIRST-LOOK_rgb-2040.0

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] smo pred nekaj tedni že dobili prvi napovednik za prihajajoči film in smo uvideli silhueto ter glas Waltza in kot kaže bo imel njegov lik v […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x