Columbia Pictures je danes razveselil oboževalce ikoničnega britanskega tajnega agenta 007 s prvim daljšim napovednikom za prihajajoči James Bon film Spectre. Spectre bo 24. Bond film in 4. film v katerem bo britanski igralec Daniel Craig že četrtič upodobil tajnega agenta MI6. Eden izmed boljših napovednikov letos nam je pokazal ravno toliko kot smo hoteli videti in nič več. James Bond bo tokrat osvajal kar dve femme fattale, ki ju bosta upodobili Monica Bellucci ter Lea Seydoux. 23. Bond film Skyfall je bil nekakšen hibrid med klasičnimi Bond filmi ter novimi temčnimi verzijami in po napovedniku sodeč, bo Spectre nadaljeval ta trend saj bo novi Aston Martin DB10 vseboval nekaj dodatnih igračk, tako kot so jih imeli Bondovi avtomobili iz prejšnjih filmov.

jamesbond

Oboževalci klasičnih Bond filmov dobro poznajo ime Spectre in kaj to ime predstavlja. Spectre v tem filmu vodi Oberhauser, ki ga bo upodobil izvrstni igralec Christoph Waltz (smo pa Bond oboževalci skeptični nad pravo identiteto Waltzovega lika). Oberhauser naj bi bil “avtor” Bondovih bolečin, kar lahko pomeni, da morda stoji za vsako tragedijo v Bondovem življenju (vključno z to iz filma Casino Royale). Akcijski prizori delujejo odlično v napovedniku, hkrati pa dobimo prvi dober pogled na Bautistov lik Mr. Hinxa. Film, ki ima napovedan izid za 6. november 2015, bo ponovno režiral Sam Mendes in napeto čakamo da vidimo končni izdelek v kinodvoranah.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] S štirimi grammyji okronani Sam Smith je tudi uradno potrjen kot izvajalec naslovne pesmi za najnovejši film o Jamesu Bondu, ki v kinematografe prihaja konec oktobra. Poleg njega se je kot morebitnega izvajalca omenjalo še […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x