Tukaj imamo prvi pravi pogled na najnovejšo vodilno vlogo Jake Gyllenhaala v boksarski drami Southpaw, kjer se zdi, da je prav toliko drame znotraj kot tudi izven samega ringa.

Gyllenhaal je z igranjem boksarja, ki mu manjka sreče, doživel še eno dramatično preobrazbo telesa, kjer je vidno utrdil svoje telo, napram njegovi srhljivi prikazni v filmu Nighcrawler. Medtem ko napovednik vneto prikazuje ”čustveno težo” v razmerju med očetom in hčerko, je za moj okus razkritih preveč ključnih dogodkov samega filma. Zato ste vnaprej opozorjeni, preden pogledate napovednik.

Southpaw je nastal pod režijo Antoineja Fuqua in predstavlja pomemben odmik od njegovih običajnih akcijskih del. Na prvi pogled bi lahko Gyllenhaal, kateri je bil že skoraj ”kriminalno” spregledan na podelitvi oskarjev pred dvema mesecema, storili dovolj v Southpawu in si tako vsaj zagotovil nominacijo v tekoči sezoni.

 

jakegyllenhaal

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] (Training Day) ter Pravičnik (The Equalizer), letos pa bomo lahko videli njegovo boksarsko dramo Southpaw. Omeniti velja še, da je scenarij spisal ustvarjalec serije Pravi detektiv (True Detective) Nic […]

1
0
()
x