Včeraj je izšel prvi napovednik za novi vestern imenovan Slow West, v katerem ima glavno vlogo zelo priljubljeni nemški igralec Michael Fassbender. Igralca smo lansko leto lahko videli v vlogi Magneta v Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti, leta 2016 pa bo nastopil v vlogi Steva Jobsa v najnovejšem biografskem filmu o ustanovitelju Appla.

download

V filmu bo Fassbender igral skrivnostnega Silasa, ki bo pomagal 16-letnemu fantu pri njegovem potovanju po ameriškem zahodu, kjer poskuša poiskati svojo ljubljeno. Film je bil letos predvajan na filmskem festivalu Sundance, kjer je tudi bil nagrajen za najboljšo dramo. Preostali del zasedbe sestavljajo Kodi Smit-McPhee, Rory McCann (v seriji Igra prestolov igra Psa), Brooke Williams ter Alex Macqueen. Slow West bo režijski prvenec za Johna Macleana, ki je za film tudi napisal scenarij. Napovedan izid za film je 26. junij 2015.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x