Sicario je v Mehiki izraz za morilca, je pa tudi naslov najnovejšega filma režiserja Dennisa Villeneuva, ki je navdušil tako kritike kot občinstvo s filmoma Ugrabljeni (Prisoners) in Sovražnik (Enemy).

Kanadčan, ki znan po tem, da v svojih filmih pričara posebno vzdušje(zelo podobnega Davidu Fincherju) se je tokrat lotil mamilarske vojne med ZDA in Mehiko. Pri temu mu bo pomagala impresivna igralska zasedba na čelu katere je Emily Blunt (Edge of Tomorrow, Looper), kot agentka FBI Kate Mercer. Pri temu ji bosta pomagala tudi igralca Josh Brolin (No Country for Old Men, Sin City: A Dame to Kill For) ter Benicio del Toro (Traffic, Snatch). V filmu ima vlogo tudi Jon Bernthal (The Walking Dead, The Wolf of Wall Street), ki je bil prejšnji teden med drugim oznanjen kot novi član druge sezone Daredevila, kjer bo igral kultni lik Maščevalca (The Punisher).

Po napovedniku sodeč lahko pričakujemo, realistični in napet triler z zapomnljivimi igralskimi predstavami. Sicer je bil film že predvajan na festivalu v Cannesu, kjer je prejel pozitivne kritike, v večji distribuciji pa bo v kinematogrih na ogled 18. septembra.

Igralska zasedba skupaj z režiserjem Dennisom Villeneuvom

Igralska zasedba skupaj z režiserjem Dennisom Villeneuvom

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] zanimivost lahko omenimo, da je bil del Toro, ki ga bomo letos lahko videli v kriminalki Sicario, prva izbira J.J. Abramsa za kultno vlogo Khana v zadnji izvedbi Zvezdnih stez, toda nato ga je […]

trackback

[…] pretežno ukvarjamo z angleško govorečimi filmi in tako z velikim navdušenjem pričakujemo filma Sicario in Macbeth, ki sta edina letošnja celovečerca poleg Pobesnelega Maxa: Ceste besa (Mad Max: Fury […]

2
0
()
x