V zadnjem času smo že precej poročali o razvoju franšize Osmi potnik (Alien) kateri se kot kaže obeta zelo pestro obdobje. Po tem, ko je režiser Ridley Scott poprijel za režijo novega Prometeja in povedal, da bo ta izšel pred novim Osmim potnikom, je sedaj še razkril nadaljne načrte franšize.

Ogromno gledalcev se je pritoževalo nad prvim Prometejem ker se ni dosledno povezoval s prvim delom Osmega potnika, ki ga je prav tako režiral legendarni režiser. Sedaj je Ridley Scott gledalcem zaupal, da bo posnel še tri predzgodbe in ravno zadnja naj bi povsem povezala dogodke z njegovim kultnim filmom. Kot kaže je režiser po zadnjim medlih poskusih dobil ogromno zagona z zelo dobro sprejetim Marsovcem (The Martian), ki naj bi bil najboljši Scottov film po Gladiatorju. Zanimivo bo videti, če bomo ves čas spremljali glavna lika, ki ju upodabljata Noomi Rapace ter Michael Fassbender, ki sta že potrjena za prvo nadaljevanje.

Kar se tiče prvega nadaljevanja, ki ga bomo lahko videli maja 2017 je pa danes v javnost prišla še ena velika novica. Prometej 2 je dobil tudi uraden naslov in sicer sedaj ga lahko prepoznamo pod imenom Osmi potnik: Izgubljeni raj (Alien: Paradise Lost). Naslov, tako kaže na velikopotezne načrte Scotta, ki filme tudi producira. V času, ko so glavni vir zaslužkov stare in kultne franšize, se je tudi Scott odločil dodobra izkoristiti svojo. Upajmo, da bo oboževalcem po ogromno razočaranjih sedaj končno zadoščeno.

Kot kaže bo Ridley Scott s polno paro ponovno zagnal franšizo Osmo potnik

Kot kaže bo Ridley Scott s polno paro ponovno zagnal franšizo Osmo potnik

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x