Če ste pričakovali napovednik za film narejen po istoimenski akcijski video igrici, boste močno razočarani. San Andreas je novi film katastrofe, v katerem tektonski premik preloma San Andreas povzroči masivne potrese v Kaliforniji. Sredi te katastrofe mora pilot reševalnega helikopterja Ray, ki ga igra bivši rokoborec Dwayne “The Rock” Johnson, rešiti svojo odtujeno hčerko.

sanandreas0005

Če so vam všeč filmi katastrofe kot sta Dan po jutrišnjem ter 2012, nad napovednikom ne boste razočarani. Rušenje nebotičnikov, tsunamiji, razpoka zemeljske skorje in še več lahko pričakujemo v tem filmu. Igralsko zasedbo sestavljajo še Alexandra Daddario, Carla Gugino, Colton Haynes ter Paul Giamatti. Režiser filma je Brad Peyton, ki je pred tem režiral Potovanje v središče zamlje 2: Skrivnostni otok. Napovedan izid za film je 29. maj 2015.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x