68-letni igralec Sylvester Stallone bo letos zelo zaposlen saj ima letos v načrtu posneti nadaljevanji za svoji najbolj popularni franšizi- Rocky in Rambo.

Novi film, kjer bomo lahko videli vrnitev italijanskega žrebca Rockyja se bo imenoval Creed.  V glavni vlogi bo Michael B. Jordan kot Adonis Creed, ki je vnuk legendarnega boksarja iz prvih štirih Rocky filmov Apolla Creeda. Stallone bo kot Rocky Balboa prevzel vlogo trenerja mlademu povzpetnežu. Snemanje naj bi se začelo januarja ali februarja letos.

24-apollo-michael-b-jordon

Takoj po zaključenem snemanju Creeda, bo Stallone začel s produkcijo Ramba 5: Poslednja kri. Stallone, ki je sam napisal scenarij za film, ga opisuje kot svojo različico Ni prostora za starce. V filmu naj bi se supervojak John Rambo spoprijel z mehiškim mamilarskim kartelom.

To pa nista edina filma, ki jih ima Stallone letos v načrtu. Legendarni igralec bo imel glavno vlogo  v biografskem filmu Scarpa, kjer bo igral slavnega ameriškega gangsterja in FBI ovaduha Grega Scarpo.  Točen izid vseh filmov še ni znan, vendar se pričakuje da bodo vsi izšli v kina leta 2016, začenši s filmom Creed.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x