Eden največjih filmskih zvezdnikov onkraj luže, Dwayne “The Rock” Johnson, bo imel glavno vlogo v nadvse zanimivem filmskem projektu. Moči bo združil s scenaristom in režiserjem Shaneom Blackom, katerega najnovejši film Prava Fanta (The Nice Guys) navdušuje kritike po vsem svetu.

Dvojec pripravlja adaptacijo stripa Doc Savage, ki je izhajal v tridesetih in štiridesetih letih prejšnjega stoletja. Johnsona se je že dlje časa povezovalo s to vlogo, sedaj pa jo je zvezdnik skupaj z Blackom in producenti tudi uradno potrdil. Projekt je v delu že od leta 2009. Zgodba govori o možu, ki je bil s strani znanstvenikov vzgojen v popolnega junaka. Tako je bil Savage med drugim fizik, izumitelj in raziskovalec. Zanimivo pa je, da je bil lik velik vzor za stripe o Supermanu. Njegovo pravo ime je ravno tako Clark, njegov vzdevek “Bronasti mož” (Superman je npr. “Jekleni mož”) itd.

Kdaj bo film posnet, še ni znano, saj ima Black v načrtu še novega Predatorja. Ob promociji Pravih fantov je napovedal, da bo njegova verzija nadaljevanja kultnega filma Johna McTiernana nekakšna mešanica med noirom, misterijem in filmom Bližnja srečanja tretje vrste Stevena Spielberga. Za razliko od omenjenega Doca Savagea, Predator še nima oznanjene igralske zasedbe, se je pa Black že srečal z Arnoldom Schwarzeneggerjem za potencialno vrnitev njegovega lika Dutcha.

Dogajanje okoli filma in režiserja bomo zagotovo spremljali še v bodoče, do takrat pa si lahko na naši spletni strani ogledate lestvico, ki smo jo sestavili Blackovemu najnovejšemu filmu na čast.

13307498_10154433868229384_1000738690761735691_n.0.0

Shane Black in Dwayne “The Rock” Johnson med najavo sodelovanja.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x