Legendarni režiser Ridley Scott, ki je gledalce navduševal z nekaterimi klasikami, kot sta Osmi potnik in Gladiator, je napovedal enega svojih bodočih projektov. Prvič v svoji karieri se bo lotil vesterna.

Režiser, ki mu je lani po nekaj časa s filmom Marsovec zopet uspelo navdušiti občinstvo in kritike, se bo lotil adaptacije romana S. Craiga Zahlerja z naslovom Wraiths Of The Broken Land. Gre za nasilno zgodbo, ki se odvija blizu meje z Mehiko na začetku 20. stoletja. Spremljali naj bi skupino moških, ki iščejo ugrabljene sestre in so za njihovo rešitev pripravljeni storiti karkoli, brez moralnih zadržkov. Vse skupaj se sliši v slogu lanskega vesterna Bojna sekira, kar pa niti ni naključje, saj je slednji ravno tako delo S. Craiga Zahlerja, s tem, da je lanski film tudi režiral. Scott se bo ob prihajajočem projektu združil z nekaterimi člani ekipe Marsovca, saj bo scenarij spisal Drew Goddard (prva sezona Daredevila), medtem ko bo film produciral Simon Kinberg (franšiza Možje X).

Scott se bo prej ustavil še na domačem terenu, saj trenutno snema nadaljevanje svojega znanstvenofantastičnega filma Prometej, ki pa bo tokrat nosil naslov Alien: Covenant. Ta nas bo v kinematografih pričakal avgusta prihodnje leto in če gre novico prav razumeti, bo njegov naslednji projekt omenjeni vestern.

bone-tomahawk_article_story_large

Bojna sekira je bila eno lepših presenečenj lanskega leta.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x