Filmi, ki temeljijo na kritično in komercialno uspešnih video igricah so po navadi vse prej kot to. Najnovejši film, ki je letos to tezo ponovno potrdil je po kritikah sodeč Hitman: Agent 47. Vendar, morebiti vidimo luč v temnem tunelu v obliki filmske adaptacije zelo uspešne igričarske franšize Assassin’s Creed, v katerem bo glavno vlogo imel Michael Fassbender. Ta teden smo dobili tudi prvo sliko igralca v ikoničnem kostumu.

JZIGR3o9Xdae.878x0.Z-Z96KYq

Poleg prve slike igralca v kostumu, smo dobili tudi prve podatke o zgodbi. Fassbender bo igral Calluma Lyncha, ki bo s pomočjo naprave imenovane Animus odklenil spomine svojega prednika iz 15. stoletja, za katerega izve, da je bil člane skrivnostne organizacije imenovane Assassins. Poleg spominov svojega prednika Aguilarja dobi tudi njegove veščine in sposobnosti, s katerim bo premagal templarski red- zaprisežene sovražnike assassinov. Po ustvarjalcih sodeč, film ne bo temeljil na nobeni od zgodb Assassin’s Creed franšize, vendar se bo ta zgodba vendarle odvijala v istem svetu, kar pomeni da lahko morebiti pričakujemo kako referenco ali celo “cameo” od kakšnih likov popularne igričarske franšize (glede na to da je film postavljen v 15. stoletju, pojava Ezia Auditoreja ni nemogoča). Fassbenderju se bodo za zdaj pridružili še Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams in Ariane Labed. Film bo režiral Justin Kurzel, ki je že sodeloval s Fassbenderjem v letošnjem filmu Macbeth, kar da prihajajočemu filmu še toliko večjo kredibilnost. Assassin’s Creed ima napovedan izid za 21. december 2016.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] Zgodba sicer govori o škotskem vojskovodji Macbethu (Fassbender), ki mu tri čarovnice prerokujejo, da bo postal kralj Škotske. To izkoristi njegova spletkarska žena (Cotillard) in z njeno pomočjo Macbeth ubije svojega kralja ter izpolni prerokbo. Če omenimo še bolj “poletno” dejstvo, ki se navezuje na film: Glavna igralca, Michael Fassbender in Marion Cotillard, bosta z režiserjem Kurzelom združila moči tudi v prihajajoči adaptaciji videoigre Assassin’s Creed. […]

1
0
()
x