Ameriška igralka Rachel McAdams je ta teden potrdila govorice, da bo nastopila v Marvelovem 2016 filmu Dr. Strange. Nastopila bo v glavni ženski vlogi, vendar katera pa je ta vloga, za zdaj še ni znano. Igralka bo nastopila v filmu ob zelo priljubljenemu britanskemu igralcu Benedictu Cumberbatchu, ki bo igral titularno vlogo doktorja Stephena Strangea. Dr. Strange je sicer dokaj priljubljen Marvelov superjunak, vendar ni tako popularen izven stripovskih krogov. Dr. Strange je eden izmed redkih superherojev, čigar moč je čarovnija in zanimivo bo to videti na velikem platnu. Stephen Strange je egoistični nevrokirurg, ki si nekega dne zaradi nesreče poškoduje roke, kar mu onemogoči opravljanje svojega poklica. Vztrajen, da si povrne nazaj svoje zdrave roke, se odpravi na Himalaje, kjer prebiva samotar imenovan Starodavni. S pomočjo Starodavnega odkrije svet misticizma in starodavnih urokov.

benedict-cumberbatch-doctor-strange1

Benedict Cumberbatch bo prinesel misticizem v Marvelov svet kot Dr. Stephen Strange.

Poleg Cumberbatcha ter McAdamsove, film vključuje še druga velika imena kot so Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor ter Mads Mikkelsen. Swinton naj bi v filmu igrala Starodavno (očitno so v filmski adaptaciji spremenili spol Strangeovega mentorja), Ejiofor pa naj bi igral Strangovega največjega nasprotnika Barona Morda. Za Madsa Mikkelsena pa še ni znano v kateri vlogi bo nastopil, vendar govori se da bo prevzel vlogo negativca. McAdamsovo smo lahko na zadnje videli v drugi sezoni HBO serije Pravi detektiv, za katero smo napisali tudi recenzijo.

NEy6xAqwbOtfBE_2_a

Chiwetel Ejiofor bo nastopil kot zlovešči Strangeov nasprotnik Baron Mordo.

Film, ki ga režira Scott Derrickson (Poguba, Poguba 2, Dan, ko bo obstala Zemlja) ima planiran izid za 4. november 2016.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x