Benedict Cumberbatch, zvezdnik britanske televizijske serije Sherlock in filmov, kot sta Igra imitacije in Zvezdne steze: V temo, je navdušil mnogo ljudi, ko je sprejel vlogo popularnega Marvelovega superheroja Dr. Strangea. Za film se pričakuje, da bo popolnoma drugačen od dosedanjih Marvelovih, saj se bo popolnoma posvetil čarovniji. Pričakujemo lahko uroke, temno magijo, nadnaravna bitja in magične portale v druge dimenzije. Proti temnim silam se bo boril tudi naslovni junak, katerega prve uradne fotografije smo dobili včeraj. Na njih je oblečen v svoj ikonični kostum.

00-ew1397-1398-marvel-first-look_612x380

Benedict Cumberbatch kot Dr. Strange (fotografiji pridobljeni iz revije Entertainment Weekly).

Do včeraj smo lahko Cumberbatcha kot Dr. Strangea videli le na izdelkih, ki so jih ustvarili oboževalci lika oz. igralca (t.i. “fan arts”), vendar so fotografije, ki jih je Anglež posnel za ameriško revijo Entertainment Weekly, prve uradne. Videz igralca in kostum sta zelo podobna tistemu iz stripov, vendar bomo morali počakati na prvi napovednik, da vidimo, če se bo Cumberbatch dobro odrezal v čarobnih škornjih Stephena Strangea. Za zdaj ne vemo niti, kakšen naglas bo uporabljal, saj je njegov lik rojen v ZDA. Marvelov šef Kevin Feige je to že komentiral in izjavil, da je za igralca njegovega kalibra vseeno, katerega uporabi. V filmu bodo nastopili tudi Rachel McAdams (Pravi detektiv), Tilda Swinton (Grand Budapest Hotel, Snowpiercer), Chiwetel Ejiofor (12 let suženj, Marsovec) in Mads Mikkelsen (Hannibal, Lov). Izid je napovedan za 4. november 2016.

doctor-is-in-ew-008

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] bil film prestavljen z obdobja nagrad na leto pozneje, ni ravno obetavna novica. Tu je še Marvelov Dr. Strange, ki bo prvi izlet studia v svet čarovnij in za to so najeli zavidanja vredno igralsko zasedbo z […]

1
0
()
x