Ogromnoroki, neskončno prijazni in kar malce nerodni Razbijač Ralph se končno tudi uradno vrača v nadaljevanju zelo uspešnega prvega filma. V njem se je podal na pustolovščino, s katero je želel dokazati, da imajo lahko tudi mnogokrat nerazumljeni pobalini v resnici dobro srce. Na njej je srečal veliko zanimivih likov, nekaj dobrih in nekaj zlobnih, ki so v lepem kompletu uspeli dokazati, da je včasih potrebno “status quo” tudi malce prevetriti.

Glasnik (posojevalec glasu) glavnega lika, John C. Reilly, je že kmalu po izidu prvega filma oboževalce začel dražiti s trditvami o nadaljevanju. Le-te je uspel na trdne temelje postaviti šele v četrtek. V posnetku v živo na Facebooku sta režiser in scenarist Rich Moore ter njegov so-scenarist Phil Johnston poizkusila na dokaj uraden način razkriti novico o nadaljevanju, vendar ju je med tem nič kaj preveč posrečeno zmotil v začetku odstavka omenjeni Reilly, ki je imel na roke nadete imitacije Ralphovih rok. Izvedba posnetka izpade precej amatersko, približno nekako tako, kot da so si vse skupaj izmislili v pol minute ali pa samo improvizirali. Le scena na koncu, kjer za zidom dejansko čaka množica ljudi, nekako nakazuje, da je bilo vse skupaj vendarle malce načrtovano.

Wreck it Ralph Razbijač Ralph nadaljevanje drugi del

Rich Moore, Phil Johnston in John C. Reilly med predstavitvenim posnetkom v živo.

Glede na njihove prejšnje projekte, kot so Zootropolis (ki ga na žalost na našem portalu še nismo ocenili), Futurama, Simsonovi in Horton, seveda vemo, da znajo fantje zadeve izpeljati veliko bolje. Tako lahko pričakujemo, da bo tudi nova zgodba o Razbijaču Ralphu po koncu filma gledalkam in gledalcem spomine na ogled uspela pustiti v nevronski povezavi vsaj s kakšnim superlativom.

Izid svojega novega izdelka so napovedali za 9. marec 2018. Izdali so še, da se bo Ralph tokrat iz arkade bojda podal v svet in ob tem sesul celoten internet. Na resničnost teh navedb bo treba počakati prav do izida filma, za kakšno drugo informacijo o igralcih in snemanju pa se zagotovo še lahko ustavite na našem portalu.

Wreck it Ralph Razbijač Ralph in Vanelopa fon Švic Vanellope nadaljevanje drugi del

Ralph skupaj s prikupno Vanellope.

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x