Od letošnjega poletja lahko v Hollywoodu spremljamo novo prijateljsko dvojico in sicer stand up komičarko Amy Schumer, ki je s komedijo Razuzdanka (Trainwreck) izvedla enega večjih prebojov na filmsko sceno letošnjega leta ter oskarjevko Jennifer Lawrence, ki je v javnosti sicer znana kot povsem preprosta in sproščena igralka.

Toda, če preskočimo trače lahko delimo izredno zanimivo novico, da sta se igralki lotili pisanja skupnega scenarija za film v katerem bi zaigrali sestri. Glede na njuno zunanjo podobo je ideja sestr zelo dobra, saj sta si igralki dokaj podobni. Kaj več o scenariju trenutno ni znano, je pa Schumerjeva pred tem tudi spisala komedijo s svojo pravo sestro, toda zaenkrat še ni znano ali bo v njej tudi zaigrala.

Kar se tiče druge polovice dvojice je pa dvakratna nominiranka za oskarja ravnokar končala s snemanjem njenega zadnje vloge mutantke Mystique v filmu Možje X: Apokalipsa (X-Men: Apocalypse), ki bo izšel maja drugo leto. Letos jo bomo še lahko videli v zaključku franšize Igre lakote ter v oskarjevski vabi, drami Davida O. Russla, Joy kjer bo ponovno združila moči z Bradleyem Cooperjem.

Amy Schumer in Jennifer Lawrence

Amy Schumer in Jennifer Lawrence

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x