Potem, ko smo pred časom poročali, da je zasedba novega filma o Možjeh X dobila antagonista se je danes razkrilo še eno zadnjih ključnih imen v igralski zasedbi. Filmu se je namreč pridružila Sophie Turner, zvezdnica televizijske serije Igra pretolov (Game of Thrones), ki bo zaigrala v vlogi mlade mutantke Jean Grey. Tako bo nasledila Famke Janssen, ki jo je upodobila v prvih filmih  o Marvelovih mutantih.

Sansa Stark (lik, ki ga igra v omenjeni seriji) bo tako po vzoru Petra Dinklagea (igral je v zadnjem v filmu Dnevi prihodnje preteklosti) prestopila iz ene najbolj priljubljenih televizijskih serij v eno izmed najbolj donosnih franšiz ta trenutek. Kot zanimivost lahko omenimo, da sta Turnerjeva ter Dinklage v določenem obdobju v seriji tudi poročena.

Sicer se pa v prihajajočem nadaljevanju ne bosta pojavila Ian Mckellen ter Patrick Stewart. Slednji je zatrdil, da se bo zgodba osredotočala na mlajše verzije njunih likov, tako da ni potrebe po vključitvi znamenite dvojice. Medtem se pa še vedno ugiba, če se bo v filmu pojavil Hugh Jackman kot Wolverine, ki je obraz te franšize.

Film z naslovom Možje X: Apokalipsa (X-Men: Apocalypse) bo zopet režiran pod taktirko Bryana Singerja in bo doživel premiero 27. maja 2016.

x-men-first-class

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x