David Ayer, režiser prihajajočega DC filma Samomorilski vod,  je danes preko Twitterja objavil prvo sliko, kjer so zbrani vsi člani voda. Z leve proti desne lahko vidimo Adama Beacha (morilec Slipknot), Jaija Courtneya (avstralski plačanec Captain Boomerang), Caro Delevigne (mistična Enchantress), Karen Fukuharo (mečevalka Katana), Joela Kinnamana (vodja voda Rick Flagg), Margot Robbie (Jokerjeva oboževalka številka 1 Harley Quinn), Willa Smitha (ostrostrelec Deadshot), Adewaleja Akinnouye-Agbajeja (mutant Killer Croc) ter Jaya Hernendeza (antijunak El Diablo).

suicide-squad

Ayer pa je kmalu zatem objavil še dodatno sliko Willa Smitha v polnem kostumu. Še zmeraj pa pogrešamo slike Viole Davis kot Amanda Waller ter Jima Parracka kot Deathstroke. Končno smo pa izvedeli tudi vloge, ki jih bodo imeli igralci Adam Beach, Karan Fukuharo ter Jay Hernandez. V filmu naj bi se pojavila tudi Jesse Eisenberg v vlogi Lexa Luthora ter Ben Affleck v vlogi Batmana, vendar koliko bosta res v filmu še ni znano.

deadshot-suicide-squad-640x961

Samomorilski vod bo tretji film v novem DC filmskem svetu in najverjetneje tudi najbolj tvegani projekt za DC, saj bodo v središču pozornosti izključno negativci ter antijunaki za razliko od klasičnih superherojev. Napovedan izid za filma je 5. avgust 2016.

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] Objavljena je prva slika Samomorilskega voda […]

1
0
()
x