Glede na to, da so stripovski superjunaki trenutno hollywoodska tržna niša številka ena je redko kateri igralec, ki se še ni preizkusil, tako pri Marvelu ali pri DC-ju. Tudi igralski legendi kot sta Michael Douglas in Robert Redford sta podlegli tem trendom in kot kaže sta le ena izmed mnogih.

Zadnja novica, ki prihaja iz vrst Lige pravice je, da je Chris Pine poznan po vlogah iz filmov kot so  Zvezdne steze (Star Trek: Into Darkness) in To je vojna! ( This Means War!) v pogovorih za vlogo v filmu o superjunakinji Wonder Woman. Tam naj bi igral zelo pomemben lik Steva Trevorja, ki postane junakinjina ljubezen in razlog zaradi katerega se Princesa Dianna poda v civiliziran svet kjer nastopa kot superjunakinja. Prva izbira je bil sicer Scott Eastwood, sin mnogo bolj slavnega Clinta Eastwooda, toda ta je že podpisal pogodbo za film Suicide Squad.

936453b5a2f4f0056344de7efcfe35a5_large

Chris Pine

Medtem je na drugi strani ulice z Marvelom v pogovorih Tilda Swindon in sicer za film Doctor Strange z Benedictom Cumberbatchom v naslovni vlogi. Sicer naj bi britanka prevzela vlogo lika po imenu Ancient One, ki je sicer v stripih moškega spola in je nekakšen učitelj Stranga ter ga popelje v svet čarovnij po katerih je lik najbolj znan. Film bo sicer govoril o briljantnem, toda sebičnem kirurgu Stephenu Strangu, ki ga skrbi le njegovo bogastvo. Toda lik doživi hudo nesrečo zaradi katere ne more nadaljevati kariere in tako s pomočjo Starodavnega pridobi čarovniške moči, ki jih potem uporablja za dobro človeštva in tako bo lik najverjetneje v prihodnosti tudi član Maščevalcev.

swinton-ancient-one-marvel

Tilda Swinton v Marvelovem čarovniškem svetu?

Naslednji dve novici sta pa precej bolj nezanesljivega značaja. Kot prvi je tu star znanec stripovskih filmov Tom Hardy, ki je bil že zelo zastrašujoč kot Bane v Vzponu Viteza teme (The Dark Knight Rises) in prenatrpan urnik mu je preprečil udeležitve v prihajajočem Suicide Squad. Je pa zvezdnik Pobesnelega Maxa v nedavnem intervjuju izjavil, da če bi igral še kakšen lik iz sveta stripov bi bil to zagotovo Maščevalec (The Punisher). Znano je, da imajo pri Marvelu načrte tudi s tem likom in sicer najverjetneje v obliki televizijske serije in zelo zanimivo bi bilo videti Britanca, da se odloči za igranje na malih zaslonih. Sicer je to že storil za eno sezono serije Peaky Blinders, toda pogodba z Marvelom bi ga zagotovo obvezovala za več sezon in tudi za kakšen film.

Na spletu so že prve predaleve Maščevalca s Hardyjevim obrazom

Na spletu so že prve predaleve Maščevalca s Hardyjevim obrazom

Kot zadnji pa je tu oskarjevec Matthew McCounaghey, ki je prejšnji teden v Cannesu promoviral svoj novi film Sea of Trees (ki je bil mimogrede zelo slabo sprejet). Igralec je v intervjuju izrazil zanimanje za možnost vloge v kakšnem od filmskih svetov Marvela ali morda DC-ja in že takoj so se začela ugibanja, koga bi lahko teksažan igral. Oboževalci bi ga nadvse radi videli v vlogi Normana Osborna v prihajajočem prvem filmu o Spidermanu izpod taktirke studija Marvel. Sicer se je lik Osborna pojavil že v prvem Raimijevem filmu o superjunaku s pajkovskimi močmi kjer ga je upodobil Willem Defoe in tudi v zadnjem Neverjetnem Spidermanu 2 z nekaj minutno vlogo v podobi Chrisa Cooperja.

Matthew McCounaghey kot Norman Osborn?

Matthew McCounaghey kot Norman Osborn?

Potrebno je priznati, da je podobnih govoric in novic na miljone v zadnjem času, toda te imajo dejansko nekaj osnove in zelo zanimivo bi bilo videti kako bi se navedeni igralci spopadli z dosedaj še nevidenim svetom.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x