Universal Studios je razkril zasedbo za prihajajoči biografski film o Stevu Jobsu. To bo že drugi film o ikoničnemu ameriškemu računalničarju in poslovnežu. V prvem filmu, izdan leta 2013, je vlogo Jobsa igral Ashton Kutcher, vendar film ni bil ne kritično in ne finančno uspešen.

michael-fassbender-steve-jobs-danny-boyle-film

Oktobra lani smo objavili novico, da bo vlogo Steva jobsa prevzel Christian Bale, vendar se je ta novembra premislil saj je bil mnenja da za vlogo ni bil ustrezen. Nadomestil ga bo nemški igralec Michael Fassbender, ki smo ga lahko videli v najnovejših Možje X filmih ter v Neslavnih barabah. Steva Wozniaka, soustanovitelja podjetja Apple, bo pa igral komedijant Seth Rogen, ki smo ga nazadnje lahko videli v filmu Intervju. Zasedba pa vključuje še Kate Winslet, Jeffa Danielsa in Katherine Waterston.

Steve_Jobs_movie_cast

Za scenarij bo zadolžen z oskarjem nagrajenim scenarist Aaron Sorkin, ki ga najbolj poznamo po filmu Socialno omrežje. Film bo pa režiral Danny Boyle, ki je v preteklosti režiral kritično zelo uspešne filme kot so Trainspotting, Revni milijonar ter 127 ur.  Uradni izid filma še ni znan, vendar ga lahko pričakujemo enkrat naslednje leto.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x