Najnovejši projekt britanskega režiserja Christopherja Nolana z naslovom Dunkirk je dobil novega glavnega igralca. To bo mladenič Fionn Whitehead, za katerega bo to prva filmska vloga!

Član skupine One Direction v Nolanovem filmu?

Član skupine One Direction v Nolanovem filmu?

Mladi Britanec se do sedaj lahko pohvali z nastopanjem v Londonskem mladinskem gledališču, tako da bo to zanj velik preskok v karieri. V filmu naj bi igral mladega britanskega vojaka Tommyja, ki je nastanjen v Franciji. Njegovo sodelovanje sicer še ni uradno potrjeno in breme glavne vloge naj bi si delil še z enim igralcem, najverjetneje Tomom Hardyjem. Poleg Whiteheada je Nolan v film vključil še mladega Škota Jacka Lowdena (’71), Valižana Anurina Barnarda (Citadel) in, presenetljivo, tudi zvezdnika najstniške skupine One Direction Harryja Stylesa. Predvsem vključitev slednjega je izzvala nekaj zanimivih reakcij in če ne drugega, bo film nekaj zaslužil tudi preko oboževalcev in (predvsem) oboževalk te skupine, saj bodo ti mladega zvezdnika lahko spremljali v prvi igralski vlogi. Seveda pa je bilo že v preteklosti nekaj sorodnih primerov in kaj lahko se zgodi, da bo šel Styles po poti Marka Wahlberga in se iz glasbene senzacije prelevil v filmskega zvezdnika.

Mladeniči so se tako pridružili veliko bolj izkušenim in eminentnim imenom, kot so že že omenjeni Tom Hardy, sveži oskarjevec Mark Rylance in izredno cenjeni britanski režiser in igralec Kenneth Branagh. Zgodba se bo osredotočala na junaško evakuacijo francoskega mesta Dunquerke, ki je zaznamovala drugo svetovno vojno. Nolan bo poleg režije prevzel tudi nalogo scenarista, hkrati pa bo to njegov prvi vojni film. Izid je napovedan za julij 2017, kar je malce presenetljivo, saj bi ga glede na žanr pričakovali v zadnji četrtini leta, ko se tudi prične lov na nagrade.

Mladi Whitehead utegne biti glavni obraz novega Nolanovega filma

Mladi Whitehead utegne biti glavni obraz novega Nolanovega filma.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x