Novice o razkritih Sonyevih elektronskih pisem kar ne pojenjajo. Po hekerskem napadu na Sony, so se razkrila številna pisma v zvezi z novim Izganjalci duhov filmom. Sodeč po teh novicah v Sonyju krožita kar dve različici istoimenskega filma.

Prva različica naj bi vključevala popolnoma žensko zasedbo. Film bi napisal in režiral Kevin Feig, ki je režiral filma  Dekliščina ter Drzni par. Kevin Feig je obrazložil, da je Amy Pascal (direktorica Sony Studios) navdušena nad idejo in da je potreben ponovni zagon franšize. Režiser je hkrati tudi mnenja, da bi bil igralec iz Igre prestolov Peter Dinklage idealen za vlogo negativca v novem filmu. Igralec iz originalnega filma Izganjalci duhov Bill Murray je tudi izkazal podporo takemu filmu in priporočal da bi morale Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Emma Stone ter Linda Cardellini sestavljati novo ekipo.

ghostbusters-all-female-cast-bill-murray

Vendar, obstaja še ena različica Izganjalcev duhov nad katero je direktorica navdušena. Gre se za idejo, ki jo je direktorici preko elektronskih pisem predlagal igralec Channing Tatum. Tatum si zelo prizadeva, da bi imel glavno vlogo v filmu skupaj z njegovim dolgoletnim prijateljem Chrisom Prattom. Igralec opisuje ta potencialni film kot hkrati zelo grozljiv in zelo smešen.

Ghostbusters-Channing-Tatum-Chris-Pratt

Amy Pascal sodeč po pismih pravi, da lahko obstajati obe različici novega filma hkrati. Nismo pa ničesar zasledili o tem če bi si filma med sabo delila isti svet, če bi do tega res prišlo. Na koncu je vse odvisno od šefov v Sonyu za katero pot se bodo odločili.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x