Lanski ponovni zagon Ninja želv se je dokaj solidno odrezal v kinematografih in ni razloga, da se studio Paramount ne bi lotil tudi nadaljevanja. Sicer je bil film izpod produkcije Michaela Baya precej slabše sprejet med kritiki, ravno ker je precej spominjal na njegove Transformerje. Tokrat bo režisersko taktirko prevzel Dave Green, ki je najbolj znan po filmu Earth to Echo.

Poleg zasedbe, ki je bila skupaj že v prvem filmu nam bodo ustvarljalci predstavili tudi nekaj novih likov. Prvo velja omeniti pretepača Caseya Jonesa, ki je vsem ljubiteljem stripov ter risank precej dobro znan in ga bo v tokratnem filmu upodobil zvezdnik serije Arrow Stephen Amell. To bo prvi večji projekt za 35-letnega Kanadčana in lahko že vidimo kako bo izgledal v filmu.

Poleg njega se bosta pridružila tudi manekenka Alessanda Ambrosio v vlogi punce Vernona (Will Arnett), ki je bil prisoten že v prvem filmu in sicer kot kamerman April O’Neil (Megan Fox) ter Tyler Perry v vlogu Baxterja Stockmanna. Perry, ki ima nadvse zanimivo kariero nas je nazadnje navdušil v trilerju Gone Girl, kjer je na njegov sloves precej presenetljivo dobro opravil svoje delo. Zopet pa se vrača tudi Shredder, tokrat v podobi Brana Teeja (Fast and Furious: Tokyo Drift, Wolverine).

Film bomo lahko videli junija prihodnje leto.

17328939182_7891cb346f_o

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x