Michael Bay namerava narediti veliki obrat in namesto novih Transformerjev posneti politično dramo na podlagi resničnih dogodkov. Peti del Transformerjev kljub temu ostaja napovedan. Bay je trenutno v pogovoru za režiserja filma 13 Hours, adaptacijo istoimenske knjige, ki govori o terorističnem napadu na ameriško ambasado v Libiji dne 11. Septembra 2012, kjer je ambasador Christopher Stevens izgubil življenje.

Chuck Hogan, ki je skupaj z Guillermo del Toro napisal scenarij za serijo The Strains, je že napisal adaptacijo knjige. Film bo posnela produkcijska hiša Paramount, Erwin Stoff pa bo produciral vse skupaj.

michael-bay-transformers-age-of-exctinction

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] pred dobrim letom smo špekulirali, da lahko skoraj zagotovo nekje v srednje daljnji prihodnosti pričakujemo Transforjerje 5, ki jih […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x