Novi film akcijskega igralca Vina Diesela tokrat za spremembo ne bo vključeval dirk in roparskih podvigov. Vin Diesel bo tokrat igral vlogo poslednjega lovca na čarovnice, katere so začele svoj ponovni vzpon v ulicah New Yorka. Napovednik je morda kratek, vendar smo lahko vsaj videli potencialne vloge, ki jih bodo imeli stranski igralci. Za vlogo nekakšnega mentorja bo prevzel veteranski igralec Michael Caine, kar da filmu vsaj malo resnosti, glede na to da govorimo o igralcu, ki noče nastopiti v čisto vsakem filmu. Elijah Wood, ki ga bolje poznamo v vlogi Froda iz trilogije Gospodar prstanov, se bo pridružil strani protagonistov. Bolj nejasna je pa vloge škotske igralke Rose Leslie, ki je v Igri prestolov igrala Jonovo ljubimko Ygritte.

The-Last-Witch-Hunter-Trailer-2

Vin Diesel kot lovec na čarovnice Kaulder ter Rose Leslie kot Chloe.

FIlm je režiral Breck Eisner, ki je pred tem režiral Saharo in Zblazneli v prihodnosti pa lahko od njega pričakujemo še remake grozljivke Vem, kaj si storil lani. Film ima napovedan izid za 26. oktober 2015.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x