Revenge of the Green Dragons, od režiserja Wai-keung Lau, je prejel danes svoj prvi trailer. Wai-keung Lau morda ni tako znano ime v zahodu, je pa vseeno zadolžen za film Dvojna igra (The Departed), saj je njegovi film Infernal Affair služil kot inspiracija in ideja Martinu Scorseseju. Tokrat Scorsese vrača uslugo in pomaga pri nastajanju filma Revenge of the Green Dragons kot izvršni producent.

Revenge of the Green Dragons govori o kitajskem imigrantu, ki si naredi novo življenje v New Yorku. Njegova želja je živeti ameriške sanje, se pa zgodba obrne, ko se pridruži kitajski tolpi.

Glavno vlogo igra korejski-američan Justin Chon, ki je že igral v Somraku in Polnih 21. V napovedniku naletimo pa tudi na hollywoodsko legendo Raya Liotta, ter youtube zvezdnika Kevina Wuja. Premierno predvajanje bo že naslednji mesec na filmskem festivalu v Torontu, TIFF.

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x