Režiser in igralec Ben Stiller je leta 2001 izdal komični film Zoolander, ki je bil dobro sprejet med kritiki in še danes velja za eno izmed boljših Stillerjevih komedij, polne smešnih citatov (“Je to center za mravlje?!” “Ta Hansel! Tako vroč je zdaj!”). Danes je izšel prvi napovednik za nadaljevanja filma in Ben Stiller se vrača v glavni vlogi neumnega manekena Zoolanderja. Zgodba sledi Zoolanderju ter njegovemu najboljšemu prijatelju Hanselu (ki ga ponovno igra Owen Wilson) med njuno dogodoviščino v Rimu, potem ko odkrijeta, da nista tako popularna kot sta bila včasih. Nekoč slavna manekena bosta pomagala Interpolu pri raziskavi sumljivih atentatov na popularne zvezdnike, ki vključujejo Justina Bieberja, Usherja, Miley Cyrus ter mnoge druge.

Ben-Stiller-and-Owen-Wilson-Vogue-10Mar15-Rex_b

Ben Stiller kot Derek Zoolander ter Owen Wilson kot Hansel.

Poleg Stillerja ter Wilsona, bodo svoje vloge iz prvega filma ponovili Christine Taylor (Tropski Vihar), Billy Zane (Titanic) ter Will Ferrell (Jebeš novice, Get Hard). Preostala zasedba pa bo vključevala še druge zvezdnike kot so Benedict Cumberbatch (Zvezdne steze: V temo, Sherlock, Igra imitacije), Penelope Cruz (Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, Svetovalec) ter Kristen Wiig (Družice, Jebeš novice). Za režiserski stol bo ponovno sedel Ben Stiller. Film ima napovedan izid za 12. februar 2016.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x