Leta 2014 nas je pozitivno presenetil film Kingsman: Tajna služba, ob ogledu katerega smo uživali v akcijskih scenah in zapomnljivih dialogih, letos pa prihaja težko pričakovano nadaljevanje z naslovom Kingsman: Zlati krog (Kingsman: The Golden Circle), katerega prvi napovednik je danes preplavil svet.

V njem bomo lahko ponovno videli protagonista iz originala, mladega Tarona Egertona in Colina Firtha, čigar lik je izgleda še kako živ. Od “stare garde” se vrača tudi Mark Strong in domnevno celo sir Michael Caine, ustvarjalci pa so igralsko zasedbo zvezdniško prikrojili z novimi pridobitvami v obliki Julianne Moore, Halle Berry, Channinga Tatuma, Jeffa Bridgesa in legendarnega glasbenika sira Eltona Johna. V nadaljevanju, ki ima svetovno premiero dočakati preko luže, in sicer 22. septembra, se bodo pojavili še Pedro Pascal, katerega smo pred kratkim ujeli v Kitajskem zidu (The Great Wall), Vinnie Jones, nekdanji nogometaš in uporaben karakterni igralec, ter sir Michael Gambon, širši javnosti najbolj znan po upodobitvi Albusa Dumbledorja v šestih od osmih filmov o Harryju Potterju. Plemiških nazivov torej ne manjka, za režiserski stolček pa bo ponovno sedel Matthew Vaughn, ki je spet pomagal spisati tudi scenarij, kateri tokrat razen uporabe likov ne temelji na stripovski seriji “Tajna služba”.

Kar se tiče zgodbe, bodo britanski tajni agentje moči združili s svojimi ameriškimi kolegi (Bridges, Tatum, Berry, Pascal) in napore usmerili proti organizaciji “Zlati krog” (Moore, Jones).

Kako se bo (razširjena) ekipa odrezala tokrat, bo jasno v začetku jeseni!

O avtorju

Nik Beseničar
Copy Editor & Copy Writer

Obožujem dobre filme. O njih zelo rad debatiram, zato se me je v bolj "laičnih" krogih prijel sloves filmskega poznavalca in filmofila. Prijatelji me radi vprašajo, kateri film jim priporočam. Zaradi omenjenega in zaradi dejstva, da pisanje spodbuja razmišljanje, sem se pridružil ekipi Filmstart. Ko ne gledam filmov, sem sicer sveže pečeni zdravnik, ker pa ta poklic za razliko od filma domišljiji ne pušča ravno odprte poti, je projekt Filmstart zame toliko bolj dobrodošel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x