Do sedaj ste si na našem portalu prebrali mnogo novic o novem nadaljevanju kultnega znanstvenofantastičnega filma Izganjalci duhov. Kako bo zgodba izgledala s popolnoma žensko ekipo, lahko izveste preko ogleda prvega napovednika, ki ga je včeraj na svetovnem spletu objavil studio Sony.

Novo ekipo sestavljajo Melissa McCarthy (Vohunka, Dekliščina), Kristen Wiig (Dekliščina, Zoolander 2), Kate McKinnon in Leslie Jones. Prvi dve bosta zaigrali vlogi znanstvenic, ki sta svoji življenji posvetili preučevanju nadnaravnega, McKinnonova bo priskrbela vozilo, tudi tokrat imenovano Ecto-1, da pa bodo vse naprave delovale tako, kot je treba, pa bo kot inženirka ekipe poskrbela Leslie Jones. Vse igralke imajo svojo zgodovino v ameriški zabavni televizijski oddaji Saturday Night Live, Wiigovo in McCarthyjevo pa ste nazadnje skupaj videli v uspešni komediji Druščina, nastali pod taktirko režiserja Paula Feiga, ki je za isto vlogo zadolžen tudi pri Izganjalkah duhov.  Zgodba se odvija 30 let po koncu prvega filma in se osredotoča na sestavljanje nove ekipe izganjalk, ki se bodo zagotovo spoznale v kar se da prikladnih okoliščinah. Kaj se je zgodilo z originalno zasedbo, zaenkrat še ne izvemo (bo nova ekipa uporabljala isto bazo operacij kot jo je prejšnja?).

ghostbuster, paul feig, chris hemsworth, Leslie Jones, izganjalci duhov, bill murray, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, SNL, komedija, 2016

V napovedniku lahko nemudoma prepoznamo legendarno skladbo iz prvega filma, ki jo je tokrat malo preuredil skladatelj Theodore Shapiro. Poleg nove ekipe lahko pričakujemo tudi zelo kratke obiske igralcev iz originalnega filma: Billa Murraya, Dana Aykroyda, Sigourney Weaver, Ernieja Hudsona in Anne Potts. Feig poudarja, da bo njihova vloga v filmu izjemno majhna ter da se film osredotoča na novo generacijo izganjalcev duhov. Kakšno vlogo bo imel avstralski igralec Chris Hemsworth (Thor), za zdaj še ni znano. Za režiserskim stolčkom sedi že omenjeni Feig, ki je za film spisal tudi scenarij, medtem ko je izid napovedan za 15. julij letos.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x