Minilo je devet mesecev, odkar smo pogledali zadnjo epizodo najpopularnejše HBO-jeve serije Igra prestolov. Po mnogih člankih o dodatkih k zasedbi in snemalnih lokacijah, smo danes oboževalci fantazijske serije dobili točno to, kar smo ves čas želeli – prvi napovednik za 6. sezono! Z odlično glasbeno spremljavo Jamesa Vincenta McMorrowa, pesmijo Wicked Game, je napovednik poln prizorov, ki nas pripravljajo na izgleda zelo krvavo sezono. Ali napovednik odgovori na vprašanje usode Jona Snega? Po njem (in po mnogih intervjujih) sodeč ta ostaja mrtev, vendar je v svetu čarovnij in zmajev mogoče vse.

game-of-thrones-season-6-max-von-sydow

Lani smo mnogi bralci knjig pričakovali smrt poveljnika nočne straže Jona Snega in tisti, ki ste imeli priložnost prizor gledati skupaj z nebralcem, ste lahko pričakovaje snemali reakcijo svojega prijatelja. Vendar smo letos bralci in nebralci na isti točki, saj je serija končno dohitela knjige. Mnogi smo se lani spraševali, kaj se dogaja z malim (morda ta izraz ni več primeren) Branom Starkom, vendar, kot obljubljeno, bo imel ta v 6. sezoni pomembno vlogo in očitno ga čaka tudi pomembno srečanje s kraljem Belih hodcev. Tyrion, Daenerys, Cersei, Jaime, Davos, Sansa in ostali pomembnejši liki vsi dobijo svoj trenutek v napovedniku, hkrati pa lahko bežno vidimo Eurona Greyjoya (strica Theona Greyjoya), ko ga “krstijo” s slano vodo po Greyjoyjevem običaju. Ker je številka zaporedne sezone letos ponovno soda, lahko v deveti epizodi pričakujemo veliko bitko, katero lahko bežno ujamemo tudi v napovedniku. Kdo bo v tem epskem spopadu “sodeloval”, za zdaj še ni znano, vendar ugibamo, da se bo odvijal na severu. To zagotovo ni zadnji napovednik za prihajajočo sezono, zato imejte oči na pecljih in pričakujte nadaljnje informacije. Za več podatkov o novih likih, snemalnih lokacijah in še več vas vabimo, da si preberete tudi naše prejšnje članke.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x